Nazorg

 

Na de operatie

Een neusoperatie geeft ongemak maar is zelden erg pijnlijk. Wel kan de neus enigszins gevoelig zijn. Zodra de tampons na twee dagen verwijderd zijn, kunt u letterlijk en figuurlijk opgelucht ademhalen. Met het gips op de neus kunt u gewoon rondlopen, want men is niet ziek na een neusoperatie. Na zeven tot tien dagen gaat het gips eraf, de neus blijft dan nog enkele weken gevoelig. De meeste zwellingen verdwijnen snel, het uiteindelijke resultaat duurt enkele maanden.

Documentatie

Er zal voor elke cosmetische operatie altijd een goede foto gemaakt moeten worden. Pas dan is het uiteindelijke resultaat goed vergelijkbaar. Bij neuschirurgie is dit moment eigenlijk pas na zes maanden bereikt. Tot dat moment moet de genezing rustig worden afgewacht, en heeft het geen zin om te denken aan een tussentijdse ingreep. Dit kan op zijn vroegst na een jaar gebeuren.

Onvrede met het resultaat

Ondanks de goede afspraken tussen chirurg en patiënt kan het gebeuren dat u na de operatie teleurgesteld bent. Vergeleken met bijvoorbeeld liposuctie of een ooglidcorrectie, heeft de neus een langere tijd nodig om te herstellen. Geduld is dus een schone zaak en ook vaak het enige middel. Probeer dat op te brengen want het genezingsproces laat zich zelden beïnvloeden. Wel kunt u zelf zorgen dat u in optimale conditie de operatie ingaat. Dus niet tussen de drukke bedrijven door even snel opereren, maar u moet zich er goed op voorbereiden.

36 JAAR
ERVARING

OOK SEDATIE
MOGELIJK

GEEN
WACHTTIJDEN

ZONDER ZICHTBAAR LITTEKEN

Wilt u een afspraak of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op.
 

“Ik geef ook altijd nog uw naam door als men op zoek is naar een goede arts op dit gebied„

—Een ervaring van Gülpembe Dastan
In mei 2011 heb ik door u een neuscorrectie laten uitvoeren. Nu, 6 jaar later, ben ik nog steeds IEDERE DAG zo blij met het resultaat en dan moet ik altijd aan u denken. Meerdere mensen hebben u op afstand gecomplimenteerd bij het zien van mijn neus en ik geef ook altijd nog uw naam door als men op zoek is naar een goede arts op dit gebied.

LEES ANDERE ERVARINGEN BEKIJK BEOORDELINGEN OP KLINIEKERVARINGEN.NL

Dr. de Jong krijgt een beoordeling van 9.1 op kliniekervaringen.nl