Oor + oorlel

 

Oren

Correctie afstaande oorschelpen / flapoor correctie. Via de achterzijde van de oorschelp wordt in plaatselijke verdoving geopereerd.
Oor voor & na

Oorlel

Voor de oorlel is ook een duidelijke plaats weggelegd. Een ieder hecht daar zijn of haar eigen waarde aan. De schoonheid van de lel is dus erg subjectief. De enige funktie die de oorlel in onze beschaving altijd had is om er een sieraad aan te hangen. In wezen was dit de eerste piercing! Een feit is echter, dat zeer regelmatig verzoeken komen om de oorlel te corrigeren.
Meestal betreft het een verkleining, soms steekt ook de oorlel hinderlijk naar opzij uit, zodat een correctie hier uitkomst biedt.

De oorlel kan apart behandeld worden, of in combinatie met de oorschelp. Na de ingreep wordt de oorlel met pleisters afgedekt, na een week gaan de hechtingen er uit. Het litteken verdwijnt na enkele maanden.
Oorlel voor & na

36 JAAR
ERVARING

OOK SEDATIE
MOGELIJK

GEEN
WACHTTIJDEN

ZONDER ZICHTBAAR LITTEKEN

Wilt u een afspraak of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op.
 

“Ik geef ook altijd nog uw naam door als men op zoek is naar een goede arts op dit gebied„

—Een ervaring van Gülpembe Dastan
In mei 2011 heb ik door u een neuscorrectie laten uitvoeren. Nu, 6 jaar later, ben ik nog steeds IEDERE DAG zo blij met het resultaat en dan moet ik altijd aan u denken. Meerdere mensen hebben u op afstand gecomplimenteerd bij het zien van mijn neus en ik geef ook altijd nog uw naam door als men op zoek is naar een goede arts op dit gebied.

LEES ANDERE ERVARINGEN BEKIJK BEOORDELINGEN OP KLINIEKERVARINGEN.NL

Dr. de Jong krijgt een beoordeling van 9.1 op kliniekervaringen.nl